Egy régóta várt különleges DJ párossal zárjuk az I Love Deep 15. évfordulóját. Szeptember 23-án a KASINOban játszanak a 15. születésnapi bulijaink második felvonásán.

Kétségtelen, hogy CHUS+CEBALLOS az egyik legfontosabb DJ/ producer páros Spanyolországból. A világszerte elismert kiváló duó produkciós munkái, sokoldalú DJ szettjei, lehetővé teszik számukra, hogy a kis kluboktól a legnagyobb rave-ekig ott szerepeljenek a line upokban az elmúlt 20 évben. Maratoni fellépéseiken a semmivel sem összetéveszhető ibériai hangzások, a house és a techno közötti tökéletes harmóniában fekszenek.

Az elmúlt évtizedben Chus és Ceballos voltak az Iberian Sound néven ismert underground mozgalom úttörői és megalkotói, valamint jól ismertStereo Productions nevű kiadójuk is. Ennek eredményeképpen a label fontos gyűjtőhelye lett a törzsi tech-house hangzások művelőinek és mára az egyik legfontosabb lemezkiadó a globális színtéren.

Évek kemény munkája, az abszolút odaadás, a vitathatatlan szakmaiság és a hangzás állandó fejlődése vezette ezt a tévedhetetlen duót a siker csúcspontjához, és így biztosított rezidenciákat számukra a világ legjobb klubjaiban: Exchange és a Sound Los Angeles, az Audio San Franciscóban, a Pacha és a Space New Yorkban, a Space és Heart Miamiban, a Stereo Montrealban, az Ageha Tokyoban és még sokan mások.

Chus & Ceballos és a hozzájuk csatlakozó kiváló magyar line up méltó befejezése lesz az I Love Deep 15. évfordulójának. További fellépők bejelentése folyamatosan.

Jegyelővétel július 27-tól!

Jegyek Ár Kosár

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük