Barion Pixel
Skip to content Skip to footer

Általános Szerződési Feltételek

Bevezető

  1. Ezen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: “ÁSZF”) tartalmazzák a weboldalon keresztül elérhető termékek és szolgáltatások vásárlására vonatkozó feltételeket és rendelkezéseket. Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbiakat, mielőtt használná weboldalunkat és vásárolna a boltunkban. Az általunk nyújtott termékek és szolgáltatások igénybevételével Ön elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el az itt meghatározott feltételeket.

  2. Felek: A Szerződő felek a következők:
    •  A bolt üzemeltetője (a továbbiakban: “Szolgáltató”)
    • A weboldalt használó és a termékeket/szolgáltatásokat megvásárló fogyasztó (a továbbiakban: “Vásárló”)

 

3. Termékek és szolgáltatások

3.1 A weboldalon elérhető termékek és szolgáltatások a Szolgáltató által kínált választékot képezik. A termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos információk a weboldalon található leírásokban, képekben és árakban kerülnek közzétételre.
3.2 A termék- és szolgáltatásajánlat a készlet erejéig érvényes, és a Szolgáltató fenntartja magának a jogot a készlet hiányában az ajánlat módosítására vagy visszavonására.

4. Rendelés és vásárlás


4.1 A Vásárló a weboldalon keresztül rendelhet és vásárolhat termékeket vagy szolgáltatásokat. A rendelés elküldésével a Vásárló ajánlatot tesz a Szolgáltató felé a kiválasztott termékek vagy szolgáltatások megvásárlására.
4.2 A rendelés elküldése után a Szolgáltató e-mailben visszaigazolást küld a rendelésről. A visszaigazolás nem jelenti a szerződés létrejöttét, csupán megerősíti, hogy a rendelés megérkezett.
4.3 A szerződés akkor jön létre a felek között, amikor a Szolgáltató külön e-mailben visszaigazolja a rendelést, és megerősíti, hogy az árut/szolgáltatást elküldik. A szerződés magában foglalja a Vásárló rendelésében szereplő termékeket és szolgáltatásokat, valamint azok árát és a fizetési feltételeket.

5. Árak és fizetés


5.1 Az árak a weboldalon feltüntetett bruttó árak, és tartalmazzák az alkalmazandó adókat és egyéb költségeket.
5.2 A vásárlás végösszegét a Vásárló a rendelés leadásakor köteles kifizetni a weboldalon elérhető fizetési módok egyikével.
5.3 A Szolgáltató fenntartja a jogot az árak és a fizetési feltételek változtatására a Vásárló előzetes tájékoztatása és hozzájárulása mellett.

6. Szállítás


6.1 A Szolgáltató gondoskodik a megrendelt termékek szállításáról a Vásárló által megadott címre. A szállítás részleteiről és díjairól a weboldalon található információk adnak tájékoztatást.
6.2 A szállítás időpontja a rendelés feldolgozását követően kerül meghatározásra. A Szolgáltató igyekszik a lehető leghamarabb szállítani, de a konkrét szállítási idő a terméktől és a kiszállítás helyétől függ.
6.3 A Vásárlónak kötelessége ellenőrizni a szállított termékeket a kézbesítést követően, és jelezni bármilyen látható sérülést vagy hiányosságot a Szolgáltatónak. A szállított termékek elfogadása azt jelenti, hogy azok sértetlenek és megfelelőek.

7. Jogok és felelősség


7.1 A Vásárló jogosult a weboldalon keresztül vásárolt termékek visszaküldésére a vonatkozó törvényes határidők és feltételek szerint.
7.2 A Szolgáltató felelősséggel tartozik a hibás vagy sérült termékekért. A Vásárlónak azonban be kell jelentenie a hibát vagy sérülést a lehető leghamarabb, miután észlelte azt, és együtt kell működnie a Szolgáltatóval a probléma megoldásában.

8. Adatvédelem


8.1 A Szolgáltató gondoskodik a Vásárló személyes adatainak védelméről és az adatvédelmi jogszabályok betartásáról. Az adatkezelésről és az adatvédelmi gyakorlatról részletes információkat talál a weboldalon található Adatvédelmi és cookie tájékoztatóban.

9. Egyéb rendelkezések


9.1 Az ÁSZF hatálya alá tartozó szerződésekben a magyar jog az irányadó.
9.2 A vitás kérdések esetén a felek elsődlegesen a tárgyalásos úton próbálják meg rendezni a vitát. Ha a vitát nem sikerül így rendezni, a felek a hatályos jogszabályok szerint járnak el.
9.3 A Szolgáltató fenntartja a jogot az ÁSZF bármilyen időpontban történő módosítására. Az esetleges módosításokról értesítést küldünk a weboldalon és/vagy e-mailben.

10. Árak és téves árinformációk


10.1 A Webshopban feltüntetett árak a rendelés időpontjában érvényes árak, amelyeket a Webshopban a termékek mellett talál a Vásárló. Az árak bruttó árak, azonban ezek az árak nem tartalmazzák a szállítási költséget.
10.2 Szolgáltató nem vállal felelősséget a gondossága ellenére és/vagy a rendszer hibájából eredően hibásan feltüntetett árért, illetve a nyilvánvalóan téves, a termék közismert nagyságrendű árától jelentősen eltérő, irreális árra (pl.: 0 Ft-os ár). Ilyen esetekben Szolgáltató nem köteles a terméket a Webshopban hibásan feltüntetett áron szolgáltatni.
10.3 Hibás ár feltüntetése esetén a Szolgáltató, a rendelés visszaigazolásában vagy azt követően ajánlja fel, a termék valós áron történő megvásárlásának lehetőségét, mely információ birtokában a Vásárló eldöntheti, hogy megrendeli valós áron a terméket vagy minden hátrányos jogkövetkezmény nélkül lemondja a megrendelést.

11. Adatbeviteli hibák javítása


11.1 Vásárlónak a rendelés bármely szakaszában és a megrendelés Szolgáltató részére való elküldéséig a Webshopban bármikor lehetősége van az adatbeviteli hibák javítására (pl. termék törlése a kosárból, mennyiség módosítása, rendelési adatok módosítása). A rendelés feladásáig a vásárló a “Vissza” gombra kattintva visszaléphet az előző oldalra és módosíthatja a megrendelést.
11.2 Adatbeviteli hibának minősül például a rosszul megadott mennyiség, rossz termék elhelyezése a kosárban, rendelési adatok elírása stb.
11.3 Amennyiben a Vásárló véglegesítette rendelését és hibát fedez fel a megadott adatokban, a lehető legrövidebb időn belül jelentenie kell a rendelés törlését vagy módosítását. A hibás rendelés törlését a megrendeléskor/regisztrációkor megadott e-mail címről küldött levéllel vagy telefonhívással jelezheti a Vásárló a Szolgáltató felé. Ezután a helyes adatokkal rendelkező rendelést újra feladhatja.

12. Ajánlati kötöttség, visszaigazolás


12.1 A Szolgáltató a megrendeléseket automatikusan feldolgozza és e-mail értesítésben visszaigazolja a Vásárló részére a megrendelés elfogadását és a szerződés létrejöttét. A visszaigazoló e-mail tartalmazza a Vásárló által a vásárlás vagy regisztráció során megadott adatokat (számlázási és szállítási információk), a rendelés azonosítóját, a rendelés dátumát, a megrendelt termékek felsorolását, mennyiségét, a termék árát, szállítási költséget és a fizetendő végösszeget, valamint a Szolgáltató elérhetőségi adatait.
12.2 A visszaigazoló e-mail a Szolgáltató részéről a Vásárló által tett ajánlat elfogadásának minősül, és érvényes szerződés jön létre a Szolgáltató és a Vásárló között.
12.3 Vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, ha legkésőbb 48 órán belül nem kapja meg Szolgáltatótól az elküldött rendelésre vonatkozó visszaigazoló e-mailt.
12.4 Ha a Vásárló rendelése elküldésre került a Szolgáltató részére, és hibát észlel a visszaigazoló e-mailben szereplő adatokkal kapcsolatban, azt 1 napon belül jelentenie kell a Szolgáltatónak, hogy elkerülje a nem kívánt rendelések teljesítését.
12.5 A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre a polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezései irányadóak. A szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik, és figyelembe veszi a fogyasztók jogairól szóló Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU irányelvének rendelkezéseit.
12.6 A megrendelés beérkezését követően előfordulhat, hogy bizonyos termékekből nem áll rendelkezésre elegendő mennyiség a Vásárló kiszolgálásához (mindig törekszünk a legfrissebb készlettel dolgozni). Ilyen esetben a Szolgáltató munkatársa e-mailben vagy a Vásárló által megadott telefonszámon tájékoztatja a Vásárlót az alternatív megoldásokról.

13. Fizetés


13.1 A vásárlás ellenértékét többféleképpen lehet kiegyenlíteni:
– Vásárló választhat utánvétes vásárlást, amely esetben a fizetés készpénzzel vagy bankkártyával történik a futárnak. Kivételek ez alól a belépőjegyek és a digitális termékek.
– Az ellenérték rendezhető a megrendelés során a BARION Payment rendszerén keresztül történő fizetéssel. Ebben az esetben a Szolgáltató a csomagot akkor indítja el, ha az összeg jóváírásra kerül a számlán.
– Vásárló választhat banki átutalást fizetési módként is. Ebben az esetben a Szolgáltató a csomagot akkor indítja el, ha az összeg jóváírásra kerül a számlán.

14. Számla


14.1 A Szolgáltató elektronikus úton küldi el a Vásárló részére a számlát a megadott email címére.

15. Szállítás


15.1 A Webshopban leadott rendeléseket a Szolgáltató postai úton vagy futárszolgálattal szállítja ki a megadott szállítási címre. A Szolgáltató legkésőbb 48 órán belül átadja a küldeményt a postának vagy futárszolgálatnak, akik legkésőbb 2 munkanapon belül kézbesítik azt.

15.2 A Szállítás költsége: szállítási cím alapján a rendszer kiszámítja a szállítás költségét a fizetés előtt.

15.3 Amennyiben a Vásárló a kézbesítés időpontjában nem tartózkodik a megadott címen, a csomagküldő megismétli a kézbesítést.

15.4 Ha a küldeményt nem sikerül átvenni, visszaszállításra kerül a Szolgáltatóhoz. Előfordulhat, hogy előre nem látott esemény miatt nem lehetséges az átvétel, ezért javasolt, hogy a Vásárló adja meg telefonszámát vagy e-mail címét, hogy a csomagküldő értesíthesse a Vásárlót a beérkező küldeményről.

15.5 Ha a Vásárló sérülést tapasztal a terméken vagy a csomagoláson az átvételkor, kérnie kell a kiszállítást végző személy jelenlétében jegyzőkönyv felvételét vagy meglévő jegyzőkönyv kibővítését. Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a Szolgáltató díjmentesen biztosítja a termék visszavételét. Az átvételt követően észlelt sérülésért a Szolgáltató nem vállal felelősséget.

15.6 A szállítás költségét a Honlapon elérhető tájékoztatások tartalmazzák, és a szállítási költség a vásárlás összesítésekor is megjelenik.

15.7 A Szolgáltató nem vállal felelősséget a hibásan megadott adatok miatti késedelmes vagy meghiúsult szállítási eseményekért.

16. A Vásárlót megillető elállási és szavatossági jogok

16.1 A Webshopban értékesített termékek esetén a Vásárlót a következő jogok illetik meg:

16.1.1 Fogyasztónak minősülő vásárlót elállási jog illeti meg.

16.1.2 Valamennyi Vásárlót kellék- és termékszavatossági jog illeti meg.

16.2 A Vásárlót megillető elállási jog gyakorlása esetén, amikor a terméket a Fogyasztó visszajuttatja a Szolgáltatóhoz, kizárja a termék vagy a kellékszavatossági jog gyakorlását. Ha a termék visszajuttatása megtörténik, de nem állapítható meg, hogy az az elállási jog vagy a szavatossági jog gyakorlása keretében történt-e, a Szolgáltató felhívja a Vásárlót, hogy nyilatkozzon ezzel kapcsolatban.

16.3 A Fogyasztónak minősülő Vásárló a vásárlást követő 14 napon belül élhet az indoklás nélküli elállási jogával. Az elállási jog csak a termék vagy a kellékszavatossági jogra vonatkozó szabályok szerint gyakorolható az indoklás nélküli elállást követően. Ha a 14 napos határidőn belül jelzi az elállását, a Szolgáltató megszünteti a kellék- vagy termékszavatossági igény kezelését.

16.4 A Vásárló nem jogosult arra, hogy ugyanazon hiba miatt egyszerre érvényesítse a kellékszavatossági és a termékszavatossági igényét párhuzamosan. Ha a termékszavatossági igény érvényesítése sikeres, a Vásárló a kicserélt termékre vagy a javított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a gyártóval szemben érvényesítheti.

16.5 A Vásárló a jogait a 2. pontban megadott elérhetőségeken jelentheti be és érvényesítheti.

16.6 A jog gyakorlásához célszerű pontosan megjelölni, hogy melyik jogával kíván élni, amelyet az Általános Szerződési Feltételekben leírtak szerint, hogy a Szolgáltató gyorsan és hatékonyan kezelhesse a Vásárló panaszát.

16.7 A Szolgáltatót nem terheli a jogszabályban előírt kötelező jótállás biztosításával kapcsolatos kötelezettség.

 

17. Fogyasztó elállási jogát az alábbiak szerint gyakorolhatja:

17.1. Ha a Fogyasztó elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, elektronikus úton küldött levél útján) a jelen ÁSZF 1. pontjában feltüntetett elérhetőségek igénybevételével a Szolgáltató részére. Ebből a célból Fogyasztó felhasználhatja a következő linken https://www.ilovedeep.org/elallasi_nyilatkozat.doc keresztül elérhető elállási nyilatkozat – mintát is. Fogyasztó határidőben gyakorolja elállási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási nyilatkozatát a Szolgáltató részére.

17.2. A Fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy elállási jogát az 3.1. pontban meghatározott rendelkezéseknek megfelelően gyakorolta.

17.3. Mindkét esetben a Szolgáltató emailben haladéktalanul visszaigazolja a Fogyasztó elállási nyilatkozatának megérkezését.

17.4. Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha Fogyasztó az erre irányuló nyilatkozatát 14 naptári napon belül (akár a 14. naptári napon) elküldi a Szolgáltatónak.

17.5. Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás dátumát, e-mail-en keresztül történő értesítés esetén az e-mail küldésének idejét veszi figyelembe Szolgáltató a határidő számítás szempontjából. A Fogyasztó levelét ajánlott küldeményként adja postára, hogy hitelt érdemlően bizonyítható legyen a feladás dátuma.

17.6. Fogyasztó elállás esetén köteles a megrendelt terméket a Szolgáltató postai címére indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni. A határidő bet

artottnak minősül, ha Fogyasztó a 14 napos határidő letelte előtt elküldi (postára adja vagy az általa megrendelt futárnak átadja) a terméket.

17.7. A termék Szolgáltató címére történő visszaküldésének költsége a Fogyasztót terheli. Szolgáltatónak az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módjában átvenni. A termék visszaküldésének költségén kívül az elállás kapcsán a Fogyasztót semmilyen más költség nem terheli.

17.8. Ha Fogyasztó eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a Fogyasztó elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül Szolgáltató visszatéríti a Fogyasztó által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási (kiszállításért fizetett) költséget is, kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Fogyasztó a Szolgáltató által felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott. Szolgáltató jogosult a visszatérítést mindaddig visszatartani, amíg vissza nem kapta a terméket, vagy Fogyasztó nem igazolta hitelt érdemlően, hogy azt visszaküldte: a kettő közül Szolgáltató a korábbi időpontot veszi figyelembe.

17.9. Fogyasztó kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be. A Szolgáltató tehát követelheti a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenés illetve ésszerű költségeinek – ha szolgáltatásnyújtásra irányuló szerződés teljesítését a Fogyasztó kifejezett kérésére a határidő lejárta előtt megkezdte és gyakorolja felmondási jogát – megtérítését.

18. A kellékszavatossági jogok:

18.1. Kellékszavatosság esetén, amikor a Szolgáltató hibásan teljesít (például a termék minőségi vagy mennyiségi hibával rendelkezik), a Vásárló jogosult kellékszavatossági igényt érvényesíteni a Szolgáltatóval szemben. Ha a vásárló fogyasztó, akkor a szavatossági igényeket a termék átvételétől számított 2 éves elévülési határidőn belül érvényesítheti a termékhibákra vonatkozóan, amelyek a termék átadásakor már léteztek. Ha a szerződés nem fogyasztóval kötött, akkor a jogosult az átvételtől számított 1 éves elévülési határidőn belül érvényesítheti a szavatossági igényeket.

18.2. A Vásárló választása szerint kérheti a hibás termék kijavítását vagy kicserélését, kivéve, ha a választott igény teljesítése lehetetlen vagy aránytalan többletköltséggel járna a Szolgáltató számára. Ha a Vásárló nem kéri vagy nem kérheti a kijavítást vagy kicserélést, akkor jogosult az ellenszolgáltatás arányos csökkentésére, vagy a hiba költségén a Vásárló maga is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja, vagy végül elállhat a szerződéstől.

18.3. Jelentéktelen hiba miatt nem jogosult az elállásra.

18.4. A Vásárló jogosult áttérni a választott kellékszavatossági jogról egy másikra, az áttérés költségét azonban a Vásárló viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy a Szolgáltató adott okot erre.

18.5. A Vásárló köteles a hibát haladéktalanul, de legkésőbb a felfedezéstől számított két hónapon belül közölni a Szolgáltatóval.

18.6. A Vásárló a kellékszavatossági igényét közvetlenül a Szolgáltatóval szemben érvényesítheti.

18.7. A kellékszavatossági igény érvényesítésének nincs további feltétele a teljesítéstől számított hat hónap elteltével, ha a Vásárló igazolja, hogy a terméket a Szolgáltatótól vásárolta (számla vagy annak másolata bemutatásával). Ilyen esetben a Szolgáltató csak akkor mentesül a szavatosság alól, ha megcáfolja ezt a feltételezést, vagyis bizonyítja, hogy a termék hibája a Vásárló átadása után keletkezett. Ha a Szolgáltató be tudja bizonyítani, hogy a hiba a Vásárlóhoz tartozó okból keletkezett, akkor nem köteles eleget tenni a Vásárló által előterjesztett szavatossági igénynek. Azonban hat hónap elteltével a Vásárlónak kell bizonyítania, hogy a felfedezett hiba már a teljesítés időpontjában is létezett.

19. Termékszavatosság:

19.1. Amennyiben az ingó dolog hibás, a Vásárló, aki fogyasztónak minősül, választhatja, hogy érvényesíti-e a termékszavatossági jogát. A termékszavatosság esetén a Vásárló kizárólag a termék kijavítását vagy kicserélését kérheti a gyártóval szemben. A termék hibájának bizonyítása a Vásárló felelőssége a termékszavatossági igény érvényesítésekor.

19.2. Egy termék akkor minősül hibásnak, ha nem felel meg a forgalomba hozatalakor érvényes minőségi követelményeknek, vagy ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

19.3. A termékszavatossági igényt a Vásárló a termék gyártója vagy forgalmazója (Szolgáltató) ellen gyakorolhatja. A gyártó vagy forgalmazó csak akkor mentesül a termékszavatossági kötelezettség alól, ha bizonyítja, hogy a terméket nem üzleti tevékenysége keretében gyártotta vagy hozta forgalomba, vagy hogy a hiba a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető a tudomány és technika állása szerint, vagy hogy a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered. A gyártónak vagy forgalmazónak elegendő egy okot bizonyítania a mentesüléshez.

20. Jogérvényesítési lehetőségek:

20.1. A panaszok kezelése helye, ideje, módja:

20.1.1. A Vásárló panaszait a Szolgáltatóval kapcsolatban az 1. pontban megadott elérhetőségeken keresztül teheti meg.

20.1.2. Amennyiben a szóbeli panasz azonnali orvoslást igényel, a Szolgáltató köteles azonnal intézkedni. Ha az azonnali orvoslás nem lehetséges, vagy a panasz jellege vagy a Vásárló nem ért egyet a panasz kezelésével, a Szolgáltató köteles rögzíteni a panaszt és 30 napon belül érdemi választ küldeni.

20.1.3. A Szolgáltató köteles 30 napon belül érdemben válaszolni az írásban benyújtott panaszokra. A válaszadás vagy a postára adás a jelen szerződés szerint elektronikus levélben történik.

20.1.4. Ha a panasz elutasításra kerül, a Szolgáltató köteles tájékoztatni a Vásárlót az elutasítás okáról.

21. Szövegközi hivatkozások:

21.1. A jelen Általános Szerződési Feltételekben történő szövegközi hivatkozások a könnyebb érthetőség érdekében szerepelnek. Az ilyen hivatkozások a megfelelő pontokra, szakaszokra vagy cikkekre vonatkoznak a jelen dokumentumban.

21.2. A szövegközi hivatkozások nem befolyásolják a szerződés érvényességét vagy értelmezését.

Ezek az Általános Szerződési Feltételek a Szolgáltató és a Vásárló közötti szerződés részét képezik, és az Általános Szerződési Feltételek elfogadásával jönnek létre.

22. Jogviták rendezése:

22.1. Amennyiben a Szolgáltatóval folytatott tárgyalások során nem sikerül megoldani a jogvitát, a Vásárlónak az alábbi lehetőségei vannak:

22.1.1. Panasztétel a fogyasztóvédelmi hatóságnál.

22.1.2. Békéltető testület eljárásának kezdeményezése. A Békéltető testületek elérhetőségei megtalálhatók a megyei kamarák honlapján.

22.2. Online vitarendezés:

22.2.1. Határon átnyúló fogyasztói jogviták esetén, amelyek az online adásvételi szerződésekkel kapcsolatosak, a fogyasztók elektronikus úton, az alábbi linken található online platformon keresztül adhatnak be elektronikus panaszt és rendezhetik jogvitáikat: https://webgate.acceptance.ec.europa.eu/odr/main/?event=main.home.show&reload=false.

22.2.2. Magyarországon a Budapesti Békéltető Testület (BBT) illetékes az online adásvételi szerződésekhez kapcsolódó határon átnyúló fogyasztó és kereskedő közötti jogvitákban.

22.3. Bírósági eljárás kezdeményezése.

Ezek a rendelkezések a Szolgáltató és a Vásárló közötti jogviták rendezésére vonatkoznak, és a jogvita jellegétől függően alkalmazhatók.

23. Egyéb rendelkezések:

23.1. Az Általános Szerződési Feltételek egyoldalú módosítása:

23.1.1. A Szolgáltató jogosult az Általános Szerződési Feltételeket a Vásárlók előzetes tájékoztatása mellett egyoldalúan módosítani. A módosított rendelkezések a hatályba lépést követően, a Honlap első használatakor válnak hatályossá a Vásárlóval szemben, és azokat a módosítást követően indított ügyekre kell alkalmazni.

23.1.2. A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy bármikor, előzetes figyelmeztetés nélkül változtatásokat és javításokat hajtson végre a Honlapon. Emellett a Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a Honlapot más domainnév alá helyezze át.

23.2. Szerzői jogok:

23.2.1. A Honlap egésze, grafikus elemei, szövege és technikai megoldásai, valamint a Szolgáltatás elemei szerzői jogi védelem vagy más szellemi alkotáshoz fűződő jog védelme alatt állnak.

23.2.2. A Szolgáltató a feljogosított felhasználója a Honlapon, valamint a Honlapon keresztül elérhető szolgáltatások nyújtása során megjelenített valamennyi tartalomnak, szerzői műnek és más szellemi alkotásnak tulajdonosa (ideértve többek közt valamennyi grafikát, egyéb anyagokat, a Honlap felületének elrendezését, szerkesztését, a használt szoftveres és egyéb megoldásokat, megvalósítást).

23.2.3. A Honlap tartalmának vagy egyes részeinek fizikai vagy más adathordozóra mentése vagy kinyomtatása csak a Szolgáltató előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett.

23.2.4. A Honlap használata és az ÁSZF semmilyen jogot nem biztosít a Vásárlónak a Honlapon szereplő kereskedelmi nevek vagy védjegyek bármely használatára vagy hasznosítására. Az említett szellemi alkotásokat a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül semmilyen egyéb formában nem szabad felhasználni vagy hasznosítani, kivéve a rendeltetésszerű használat, ideiglenes többszörözés magáncélra és a megjelenítési célokra.

23.2.5. Külön megállapodás vagy az erre a célra szolgáló szolgáltatás igénybevétele nélkül tilos a Szolgáltató által rendelkezésre bocsátott felületet vagy keresőmotorokat megkerülve módosítani, lemásolni, új adatokat elhelyezni vagy meglévő adatokat felülírni a Szolgáltató adatbázisában.

23.3. Jelen Általános Szerződési Feltételek hatályba lépésének ideje:

Jelen Általános Szerződési Feltételek hatályba lépésének ideje a Vásárlók számára az ÁSZF elfogadásakor keletkezik, és a Vásárlók az Elfogadás gombra kattintva tudják elfogadni a feltételeket.

 

Kérjük, olvassa el figyelmesen ezt az Általános Szerződési Feltételeket, mielőtt használná weboldalunkat és vásárolna a boltunkban. Amennyiben kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken.

Utolsó frissítés: 2023. május 21.

Go To Top

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás